top of page

Tietoa yrityksestämme

Mamata-mayi and Hiranya Pandita in Barce

•    Pavitra 108 Ay on 1998 perustettu ja maaliskuussa 1999 toimintansa aloittanut avoin yhtiö, jonka tavoitteena on henkisen hyvinvoinnin lisääminen ja tukeminen. Tuotevalikoimamme pääpaino on tuhansia vuosia vanhaan Veda-perinteeseen pohjautuvassa kirjallisuudessa. Meiltä saat upeat kasvisruokaohjekirjat, Ayurveda-oppaat, suomenkielisen Bhagavad-gitan Kuten Se On alkuperäisine säkeineen ja asiantuntevine merkityksineen ja lukuisia muita Veda-filosofisia teoksia.


•     Terapeutti.pro sivustolla CHANGE108ARTIST alias psykologi ja terapeutti Marja Aleneff tarjoaa hoidollisia keskusteluja, Hauschka-taideterapiaa, Viktor Franklin kehittämään filosofiaan pohjautuvaa logoterapeuttista ohjausta, monimuotoisia energiahoitoja ja voimakasvaikutteisia selvänäköisiä auralukemuksia. Koskaan ei ole liian myöhäistä katsoa itseään ja elämäänsä uudesta näkökulmasta. Viime kädessä - kuten Herman Hesse on todennut - jokaisen elämä on taivalta itsensä luokse. Miksi emme kaiken kiireen keskellä etsisi tietä todellisen minämme luo?


•    Pavitra 108 on vuosina 2001-2020 kustantanut 10 hyvän vastaanoton saanutta seikkailuromaania, joita on myyty yhteensä jo yli 60 000 kappaletta. Tämä kirjailija-yrittäjä Henri Aleneffin tuotanto esitellään jatkossa omalla sivustolla.

 

bottom of page