Tuotteet

PAVITRA 108:n verkkokaupasta voi tilata muun muassa kirjoja, äänitteitä, suitsukkeita, kalentereita ja yrttisaippuaa. Yksityiskohtaiset tuote-esittelyt hintatietoineen ja tilausohjeineen löytyvät verkkokaupan puolelta.

Tuotevalikoimamme painottuu intialaiseen Veda-perinteeseen, kasvisruokakulttuuriin ja yleisesti ottaen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarjoamme avaimia puhtaampaan elämään. Jos meiltä tilattu tuote tavalla tai toisella inspiroi parantamaan elämänlaatua, olemme saavuttaneet tavoitteemme.

Henkisten arvojen omaksumisen osaksi jokapäiväistä elämää ei välttämättä tarvitse merkitä kaikesta aineellisesta materiasta luopumista ja muuttamista Himalayalle yksinäisyyteen. Tavaran voi valjastaa henkisyyden palvelukseen. Henkistä tietoa ja inspiraatiota voi saada kirjoista, äänitteistä tai vaikkapa teemaan liittyvistä elokuvista. Sopiva ruokavalio ja fyysisestä kunnosta huolehtiminen edistävät myös henkistä hyvinvointia, koska keho on tietotaidon hankkimisen väline. Suosittelemme kokeilemaan kasvisruokavaliota ja kannustamme tutustumaan keittokirjavalikoimamme herkkuresepteihin.

Suurin osa kirjoistamme, mukaan lukien keittokirjat, ovat englanninkielisiä. Suomenkielisinä tarjoamme A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupadan Veda-filosofiaa esitteleviä teoksia sekä Wilhelm Keitaan ja Henri Aleneffin henkisiä seikkailuromaaneja. Uutuutena esittelemme tuoreen suomenkielisen käännöksen intialaisesta klassikosta, Mahabharatasta.